Λάρισα: Την προσέλαβαν να φυλάει τα παιδιά και τους έκλεβε

510

Την είχαν προσλάβει να φυλάει τα ανήλικα παιδιά τους αλλά, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, η 50χρονη «παραμάνα», μπήκε στον πειρασμό και εκμεταλλευόμενη την οικονομική ευμάρεια των εργοδοτών της, τους έκλεβε λίρες και διάφορα χρυσαφικά, μεταξύ των οποίων και ένα βαφτιστικό σταυρό.

Την 50χρονη συλληφθείσα είχε προσλάβει από χρόνια μια 40χρονη Λαρισαία για τη φύλαξη των ανήλικων παιδιών της. Με την 40χρονη να διαπιστώνει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι «ανεξήγητα» χάθηκε από το σπίτι ο βαφτιστικός σταυρός του παιδιού της, λόγος για τον οποίο προσέφυγε στην αστυνομία καταθέτοντας τις υποψίες της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ερευνώντας την υπόθεση προσήγαγαν προχθές την 50χρονη την ώρα που σχολούσε για να διαπιστώσουν ότι στην τσάντα της βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μια χρυσή λίρα την οποία είχε κλέψει νωρίτερα από το σπίτι της εργοδότριάς της, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της.

Η χρυσή λίρα αποδόθηκε στην 40χρονη ενώ η δράστιδα συνελήφθη τελικά. Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας αποδείχθηκε επίσης ότι το προηγούμενο τρίμηνο, τα χρυσαφικά που είχε κλέψει η 50χρονη από το σπίτι που εργαζόταν, τα πούλησε σε 59χρονο χρυσοχόο της Λάρισας σε βάρος του οποίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».

Ο χρυσοχόος δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ενώ η 50χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Να σημειωθεί τέλος ότι από την έρευνα των αστυνομικών στο κατάστημα του χρυσοχόου βρέθηκε χθες και ο κλεμμένος βαφτιστικός σταυρός του παιδιού, ο οποίος και παραδόθηκε στην 40χρονη Λαρισαία.

Β.Κ.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here