Λάρισα: Την απείλησε με μαχαίρι και της έκλεψε την τσάντα

390

Ένας άγνωστος, προς το παρόν, άνδρας είναι ο δράστης ληστείας σε βάρος μιας 52χρονης Λαρισαίας την ώρα που ανέμενε τον ανελκυστήρα ευρισκόμενη στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Η ανυποψίαστη γυναίκα, λίγο μετά τις 9 προχθές το βράδυ, επέστρεφε στο σπίτι της στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου όταν έπεσε θύμα, προαποφασισμένης ληστείας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Η Λαρισαία εισήλθε στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει και ανέμενε το ασανσέρ όταν άγνωστος άνδρας, με την απειλή μαχαιριού σύμφωνα με εκτιμήσεις, απαίτησε από την 52χρονη να του δώσει τα χρήματά της. Η γυναίκα που δεν αντιλήφθηκε ότι την ακολούθησε ο δράστης μπαίνοντας στην πολυκατοικία της, του αντέτεινε πως δεν έχει χρήματα με αποτέλεσμα ο δράστης να μην πεισθεί.

Έτσι για να αποσπάσει την τσάντα, την τράβηξε βίαια με αποτέλεσμα να κοπεί ο ιμάντας τρομάζοντας παράλληλα, όπως είναι αυτονόητο το θύμα του. Ο ληστής που μερικώς είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, χωρίς – ευτυχώς – να ασκήσει περισσότερη βία έφυγε με την τσάντα που μεταξύ άλλων περιείχε 100 ευρώ.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here