Λάρισα: Τηλεόραση για… όλους

438

Μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι ορεινών οικισμών του Δήμου Ελασσόνας, που δεν έχουν καλό τηλεοπτικό σήμα, να υποβάλουν αιτήσεις για επιχορήγηση για αγορά εξοπλισμού που θα τους εξασφαλίσει πρόσβαση.

Το πρόγραμμα αφορά στην επιχορήγηση μέχρι το ανώτατο χρηματικό όριο των 110 ευρώ πλέον ΦΠΑ ανά δικαιούχο, το οποίο χορηγείται μία και μόνο φορά και παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πρόσβαση στην τηλεοπτική κάλυψη (απαραίτητος εξοπλισμός και υπηρεσία για 8 έτη τουλάχιστον).Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο έργο είναι η COSMOTE TV (με το πακέτο υπηρεσιών «COSMOTE TV PACK») και η DIGEA (με το πακέτο υπηρεσιών «DIGEA PACK»).

Οι κάτοικοι των παρακάτω οικισμών των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ελασσόνας, οι οποίοι δεν διαθέτουν ικανοποιητική πρόσβαση στο σήμα της επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής, μπορούν να ενταχθούν στο έργο: «Πρόσβαση των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» (Ν. 4563/2018, ΦΕΚ Α’ 169).

Οικισμός Δημοτική Ενότητα
Κουτσούφλιανη ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΣΗΣ
Αγιονέριον ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Αετορράχη ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Βαλανίδα ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Καρυά ΚΑΡΥΑΣ
Συκαμινέα ΚΑΡΥΑΣ
Βρυσοπούλες ΟΛΥΜΠΟΥ
Ιερά Μονή Σπαρμού ΟΛΥΜΠΟΥ
Γιαννωτά ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ
Λυκούδιον ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ
Κρανέα Ελασσόνας ΑΝΤΙΧΑΣΙΩΝ
Λουτρό ΑΝΤΙΧΑΣΙΩΝ

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής από πιστοποιημένο υπάλληλο του Δήμου και του ΚΕΠ.

Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι, μόνιμοι κάτοικοι των παραπάνω οικισμών του Δήμου Ελασσόνας, μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο και στα ΚΕΠ του Δήμου Ελασσόνας για την υποβολή των αιτήσεων και για πληροφορίες ή διευκρινίσεις.

Τηλέφωνα:

Δήμος Ελασσόνας: 24933-50239 (κ. Σαμώτας)

ΚΕΠ Ελασσόνας: 24933-50100

ΚΕΠ Σαρανταπόρου: 24933-50606

ΚΕΠ Αντιχασίων: 24933-50316

ΚΕΠ Βερδικούσιας: 24923-50710, 24920-81064

Προσοχή: για να υποβληθεί αίτηση απαιτείται οπωσδήποτε αριθμός παροχής ρεύματος (1 αίτηση για κάθε παροχή).

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here