Λάρισα: Θρίλερ με νεκρό βρέφος δύο ημερών – Η περιπέτεια της μητέρας του με τον κορονοϊό

172

Τα χαμόγελα ευτυχίας έδωσαν τη θέση σε σπαρακτικά δάκρυα. Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, έμελλε να διαδεχτεί μια ανείπωτη τραγωδία. Το βρέφος γεννήθηκε στη Λάρισα και πέθανε λίγες ώρες μετά…

Ολοι οι γιατροί έλεγαν ότι δεν υπάρχει αντίκτυπος στο μωρό. Το ζευγάρι περιμένει εναγωνίως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αφού όλα φαίνονταν να εξελίσσονται ομαλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη είχε μία ομαλή εγκυμοσύνη. Δεν ήταν το πρώτο παιδί που έφερνε στον κόσμο. Είχε τακτική παρακολούθηση από γιατρό και το βρέφος φαινόταν να αναπτύσσεται κανονικά, να είναι υγιές και να μην παρουσιάζει προβλήματα.

Στον 6ο μήνα νόσησε από κορονοϊό, όμως πέρασε τον ιό ελαφριά. Είχε ήπια συμπτώματα με δέκατα και έμεινε στο σπίτι, σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών. Πέρασε τον ιό και ήταν καλά, γερή και δυνατή χωρίς προβλήματα.

Τις ίδιες διαβεβαιώσεις είχε και για το μωρό της, όταν παρακολουθούσε την πορεία του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» την περασμένη Πέμπτη γέννησε με καισαρική στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Το μωράκι έκλαψε και διαπιστώθηκε ότι ήταν υγιές. Μέχρι αυτή τη στιγμή το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας δίχως να περιμένει τις στιγμές φρίκης που θα ακολουθούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος παρουσίασε γρήγορα αναπνευστικό πρόβλημα και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του από το Αχιλλοπούλειο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας της γέννας στις 16:30 μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Νεογνολογική Κλινική και διασωληνώθηκε αμέσως. Ολοι οι γιατροί έπεσαν πάνω στο μωράκι για να το βοηθήσουν, όμως δυστυχώς η υγεία του επιδεινωνόταν ραγδαία κάθε ώρα που περνούσε και τελικά το αγγελούδι απεβίωσε την επόμενη μέρα στις 10:20 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία προκάλεσαν στο βρέφος καρδιακή ανεπάρκεια και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να αντέξει, παρά το γεγονός ότι ήταν διασωληνωμένο. Με πρωτοβουλία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κινήθηκε η διαδικασία για τη διενέργεια νεκροψίας με τη συναίνεση των γονιών του παιδιού. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here