Λάρισα: Θλίψη σκορπίζει η απώλεια του Αντώνη Γκανάτσιου

863

Θλίψη σκορπίζει η απώλεια του Αντώνη Γκανάτσιου, επί σειρά ετών Προέδρου της Κοινότητας Ελάτειας και Προέδρου δημοτικού συμβουλίου του τέως δήμου Μακρυχωρίου καθώς και προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Λαρισαίων.

Τη θλίψη του για το ξαφνικό θάνατο του Αντώνη Γκανάτσιου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος σε σχετική του δήλωση σημείωσε τα εξής:
«Τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά… Ημέρα θλίψης σήμερα στο δήμο Τεμπών. Βαρύ το πένθος στην Ελάτεια. Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Αντώνης, φίλος και συνεργάτης. Είναι μια άχαρη στιγμή σήμερα να μιλήσω για τον Αντώνη, αλλά με αυτό τον τρόπο πιστεύω ότι τιμώ το πρόσωπό του. Λυπάμαι βαθύτατα γιατί χάνω ένα πολύτιμο συνεργάτη και προπάντων ένα Φίλο από τα παιδικά μου χρόνια. Στη ζωή του υπήρξε ενεργός και δραστήριος σε πολλούς τομείς. Γνωστός σε όλους για την αφοπλιστική του ειλικρίνεια, την παρορμητικότητά του, το πάθος για το δίκαιο, αλλά και την αγάπη και την προσφορά του για τον τόπο του και τους συμπολίτες του. Υπηρέτησε με πάθος την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών και προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χωριού του, την Ελάτεια, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Ο Αντώνης υπήρξε μαχητής ως το τέλος της ζωής του. Αγωνίστηκε και πάλεψε σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα ενάντια στον καρκίνο.
Ίσως η μοναδική φορά που νικήθηκε.
Θα ΄σαι πάντα κοντά μας. Θα’σαι πάντα παρών. Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη. Τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας προς τους οικείους σου και την οικογένειά σου και ιδιαίτερα στη μητέρα σου Ευαγγελία, στην σύζυγό σου Αλεξάνδρα και τις κόρες σου Ευαγγελία και Νικολέτα, που τόσο αγαπούσες.
Καλό και ευλογημένο ταξίδι φίλε Αντώνη».

Ανακοίνωση Δημοτικής Αστυνομίας Δ. Λαρισαίων για την απώλεια του Αντ. Γκανάτσιου

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας συνάδελφου και προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Λαρισαίων Αντώνη Γκανάτσιου .
Είμαστε όλοι ιδιαίτερα λυπημένοι για το θάνατο του
Ολοι οι συνάδελφοι και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας θρηνούμε πραγματικά.
Πάλεψε σκληρά και με αξιοπρέπεια αλλά η μάχη ήταν άνιση.
Η ζωή είναι σκληρή και δεν επιλέγει πού χτυπάει.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του
Αγαπητέ Αντώνη, ξεκουράσου εν ειρήνη και καλό παράδεισο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here