Λάρισα: Ταξίδια με Έλληνες δημοσιογράφους διοργάνωσε το Επιμελητήριο

255

Το Επιμελητήριο Λάρισας, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια διαφορετική προοπτική των επιχειρήσεων μετά τις πρωτόγνωρες και τραγικές συνέπειες της πανδημίας, του πολέμου αλλά και της οικονομικής κρίσης, φιλοξενεί στην περιοχή μας 2 ταξίδια γνωριμίας με έλληνες δημοσιογράφους.
Φιλοσοφία και στόχευσηαποτελούν τα τοπικά προϊόντα και οι γεύσεις που δημιουργούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής με τους αυθεντικούς και ανεξερεύνητους προορισμούς της περιοχής.
Μια πρόταση ίσως άγνωστη για πολλούς, που όμως αποτελεί μια «εμπειρία» για τον επισκέπτη.
1ο ΤΑΞΙΔΙ/ Λάρισα-Ελασσόνα-Τίρναβος-Κιλελέρ-Φάρσαλα.
Οι μοναδικές πολιτιστικές διαδρομές της πόλης, η έντονη ζωή της μέσα στην εμπορική αγορά, στους πεζόδρομους με τα χρώματα και τις μουσικές, η ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου με τις γεύσεις του Βουνού και της επαρχίας αλλά και ο πλούσιος θεσσαλικός κάμπος με την τεράστια δυνατότητα παραγωγής συνδυάζεται αρμονικά με την ακρόπολη και το τείχος της αρχαίας Φαρσάλου, τον φαρσαλινό χαλβά, τα ντόπια αποστάγματα, την φέτα και δημιουργούν μια νέα εναλλακτική πρόταση .
Το 2ο ταξίδι θα υλοποιηθεί μέσα Μαϊου στο υπόλοιπο κομμάτι της Π.Ε .Λάρισας
Θερμές ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο κ. Π. Νταή, στον πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ κ. Φουρκιώτη, στο Δήμο Φαρσάλων με την ιδιαίτερη φιλοξενία, στον Δήμο Κιλελέρ, στην Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κα Ειρήνη Παπαϊωάννου και στις επιχειρήσεις – μέλη μας που υποστήριξαν αυτό το εγχείρημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here