Λάρισα: Τα παράπονα στον δήμαρχο με ένα …κλικ

763

Για τη λειτουργία του Γραφείου Πολιτών και την ηλεκτρονική εφαρμογή «Novoville» με την οποία, με απλά βήματα, κάθε δημότης μπορεί να υποβάλει αιτήματα και να αναφέρει προβλήματα καθημερινότητας, ενημερώνονται οι Λαρισαίοι.

Ειδικότερα, σε περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, στελέχη του Γραφείου Πολιτών και εθελοντές, παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Μάκη Γιαννακόπουλου, ενημερώνουν τους Λαρισαίους για τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής και γενικότερα του Γραφείου Πολιτών. Η διαδικασία της ενημέρωσης ξεκίνησε προχθές και οι Λαρισαίοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πολιτών τηλεφωνικώς στο 2413 500 400 .

Σημειώνεται πως η εφαρμογή «Novoville», δίνει τη δυνατότητα της άμεσης καταγραφής αιτημάτων από τους πολίτες με την ταυτόχρονη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών. Μέχρι στιγμής η λειτουργία του Γραφείου Πολιτών και της εφαρμογής λειτουργεί αποδοτικά και αποτελεσματικά για τον Δήμο, και όπως λέει ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του από τον περασμένο Οκτώβριο Μάκης Γιαννακόπουλος, δημιουργεί μία νέα αντίληψη δημοκρατικής λειτουργίας και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προβλημάτων καθημερινότητας του πολίτη, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή του, σε μια αξιοβίωτη πόλη που θέλει και μπορεί να την αισθάνεται ο καθένας ως σπίτι του και γειτονιά του.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here