Λάρισα: Τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον εγκλεισμό της γυναίκας για 42 χρόνια

93

Μυστήριο καλύπτει την σοκαριστική υπόθεση εγκλεισμού της 51χρονης γυναίκας στη Λάρισα, η οποία παρέμεινε κλεισμένη μέσα στο σπίτι της για 42 ολόκληρα χρόνια. Είχε δηλαδή να βγει έξω από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών. Την υπόθεση έφερε στο φως ο θάνατος της ίδιας της μητέρας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού.

Δεν έχει σημάδια κακοποίησης

Αστυνομικές πηγές από την Λάρισα, σημειώνουν στο ethnos.gr, ότι δεν υπάρχουν κάποια εμφανή σημεία κακοποίησης στην γυναίκα που να φανερώνουν ότι ήταν κλεισμένη στο σπίτι με τη βία, ωστόσο τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι πολλά. Πάντως, οι Αρχές τονίζουν ότι ο θάνατος της μητέρας της οφείλεται ξεκάθαρα σε παθολογικά αίτια και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Αναπάντητα ερωτήματα

Αρχικά γιατί η μητέρα της δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν τόσα χρόνια ότι το παιδί της δεν ήθελε να βγει από το σπίτι. Επίσης, πώς γίνεται όλοι οι γείτονες και οι συγγενείς της οικογένειας να μην ήξεραν τίποτα για τη γυναίκα. Τέλος, τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο σπίτι και κυρίως στην τρυφερή ηλικία 9 – 18 ετών που η γυναίκα ήταν ανήλικη.

Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές τονίζουν ότι η γυναίκα φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της, όμως αναμένεται να ακολουθήσει και ψυχιατρική γνωμάτευση που θα δώσει μια πιο καθαρή εικόνα για τη γυναίκα.

Πηγές από τον δήμο της Λάρισας, δήλωσαν στο ethnos.gr ότι σε εξέλιξη βρίσκεται «κοινωνική έρευνα» για την υπόθεση και πως υπάρχει δυνατότητα η γυναίκα να φιλοξενηθεί σε κάποια δομή του δήμου εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Παθολογικά τα αίτια θανάτου της 76χρονης μητέρας

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Ελευθερία Λάρισας», που αποκάλυψε το θέμα, η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε τη φρικιαστική πραγματικότητα, αφού η 51χρονη κόρη της συνταξιούχου είχε να βγει από το διαμέρισμα από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή όταν ήταν μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού!

Ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή πριν από πολλά χρόνια. Μετά την κηδεία της 76χρονης μητέρας, θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη ενώ στην αστυνομία της Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα ώστε να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της 76χρονης τα οποία, σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις, είναι παθολογικά.

Η νεκρή βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο ξαπλωμένη στην εξωτερική σκάλα της διπλοκατοικίας. Η ΕΛ.ΑΣ. αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της ο οποίος και αποκάλυψε τον εγκλεισμό της 51χρονης κόρης.

Πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here