Λάρισα: Συναγερμός από την εξαφάνιση 49χρονου – Δεν βρέθηκε ακόμη

424

Συναγερμός έχει σημάνει σε αστυνομία για τον εντοπισμό του 49χρονου Ιωάννη Καραΐσκου 49 ετών. Ο άντρας όπως σας ενημέρωσε ήδη από χθες το βράδυ το ilarissa.gr εξαφανίστηκε από τις 14 του μήνα από στις 5 η ώρα το απόγευμα όπου και έφυγε από το σπίτι του, από την περιοχή Γλαύκη Λάρισας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Καραΐσκου Ιωάννη στις 16/9/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Καραϊσκος Ιωάννης έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και γαλάζια μπλούζα. Έφυγε με το όχημα του, μάρκας Citroen Xara, βυσσινί χρώματος, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΥΖΚ6327.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here