Λάρισα: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσέφερε ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων

65

Σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφεραν ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Λάρισας.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο πρόεδρος του Συνδέσμου κος Μπίκας Δημήτριος, ο γραμματέας κος Γκουρομπίνος Γεώργιος και ο ταμίας κος Στεργιούλας Αθανάσιος.
Παράλληλα αναφέρθηκαν στη μεγάλη αναγνώριση και το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας, ενισχύοντας έτσι το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας στις ευπαθείς ομάδες της πόλης.

Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος τους ευχαρίστησε που για άλλη μια χρονιά στέκονται δίπλα στις ανάγκες των συμπολιτών μας με την προσφορά αυτή, καθώς και ο Διευθυντής Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κος Κυρόπουλος Θεόδωρος.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς ).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here