Λάρισα: Σχολικά είδη μοίρασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

366

Σχολικά είδη μοίρασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στα παιδιά των δικαιούχων της Δομής με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Μοιράστηκαν σχολικές τσάντες, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, γραφική ύλη, σχολικά βοηθήματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο στο μαθητή.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου και παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Δημήτρης Δεληγιάννης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Σωτήρης Βούλγαρης, η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής κα Έφη Ζιώγα καθώς και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα βιβλιοπωλεία της πόλης «Άνεμος», «Διαγώνιος», «Καλτσάς», «Πολύχρωμον» όπως επίσης και τους απλούς πολίτες για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια αυτή, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Σχολικά είδη θα μοιράζονται και σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ: 2410-680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here