Λάρισα: Προβλήματα οδοποιίας και σήμανσης επί της οδού Μαρτάλη στη Χαραυγή

255

Ανακοίνωση της Λαρισαϊκής Λέσχης:

Οι εικόνες δείχνουν από μόνες τους τη δραματική κατάσταση της οδου Καρτάλη που βρίσκεται στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Λαρισαίων (Θεσσαλικού-Χαραυγής).

Ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί τη διεύλεση αυτοκινήτων, εκτός της συνοικίας Χαραυγής και τις συνοικίες Τούμπας και Αγίου Γεωργίου. Καθημερινά διέρχεται μεγάλος όγκος αυτοκινήτων,που μέσω της υπόγειας διάβασης Φαρσάλων καταλήγουν στο κέντρο της πόλης. Από ότι φαίνεται και απο το φωτογραφικό υλικό ο δρόμος είναι γεμάτος λακούβες με κίνδυνο ατυχήματος των οδηγών και πρόκληση βλάβης του ΙΧ τους.
Εκτός των ανωτέρω υπάρχει πρόβλημα στην σήμανση στην διασταύρωση με την οδό Δούκα.Υπήρχε ενας μεγάλος καθρέπτης στην διασταύρωση τον οποίο κάποιοι τον κατέστρεψαν και ουδέποτε έγινε τοποθέτηση άλλου.

Επιπλέον υπάρχουν στην διασταύρωση δύο STOP εκ των οποίων το ένα είναι τοποθετημένο σε λάθος σημείο. Το STOP που βρίσκεται στο ρεύμα κυκλοφορίας των ΙΧ κινούμενοι από τις συνοικίες Τούμπα και Αγιο Γεώργιο πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στην διασταύρωση με την Δούκα όπως είναι τοποθετημένο και το STOP της αντίθετης ροής των ΙΧ επί της οδού.

Οι παραπάνω παρατηρήσεις πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα διότι λόγω της μεγάλης κίνησης ΙΧ που παρουσιάζει ο δρόμος υπάρχει κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.
Οι εμπλεκόμενοι φορείς ας δώσουν όσο το δυνατό συντομότερα, μια άμεση λύση στο πρόβλημα , για να μη φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε θύματα.

Εισηγητής Θέματος: Στ. Νάκος (Μέλος ΔΣ)

Εκ Του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                      Ο Γ. Γραμματέας
Γρ. Πρεζεράκος                       Θ. Ντιντιός

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here