Λάρισα: Πισίνες στην ταράτσα, φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων – Το νέο οικιστικό σύμπλεγμα που εντυπωσιάζει!

343

Με στόχο να αλλάξει δραστικά τα δεδομένα στον τομέα της κατοικίας στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στη συνοικία των Αμπελοκήπων, έρχεται το οικιστικό συγκρότημα που κατασκευάζει ο όμιλος Delta Group μέσω της θυγατρικής κατασκευαστικής, Delta Plan. Θα πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο κτίριο κατοικιών στη Λάρισα, υψηλής προστιθέμενης αξίας και ποιοτικών προδιαγραφών. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες κατασκευής, ενώ η εταιρεία έχει προχωρήσει στην έκδοση οικοδομικής άδειας που ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο για την υλοποίηση της κατασκευής.

Με θέα προς τον ποταμό Πηνειό

Το κτιριακό συγκρότημα που πρόκειται να κατασκευαστεί θα αποτελείται από δύο εξαώροφα κτίρια, τα οποία θα έχουν θέα προς τον ποταμό Πηνειό που διατρέχει την θεσσαλική πόλη. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας κατασκευής πρόκειται να δημιουργηθούν 17 κατοικίες με καθαρή επιφάνεια που θα κυμαίνεται από 130 έως και 140 τετραγωνικά μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, στο συγκρότημα θα περιλαμβάνονται πέντε μεζονέτες – εκ των οποίων οι δύο είναι διαθέσιμες – που θα αναπτύσσονται στον πέμπτο και στον έκτο όροφο, επιφάνειας 145 τετραγωνικών έκαστη, αλλά και 12 διαμερίσματα με επιφάνεια 135 τετραγωνικών μέτρων από τον πρώτο έως και τον τέταρτο όροφο. Στον ισόγειο χώρο θα υπάρχουν χώροι στάθμευσης, ενώ πρόκειται να δημιουργηθούν υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Χώροι στάθμευσης θα είναι επίσης διαθέσιμοι για τους ιδιοκτήτες και στο υπόγειο του κτιρίου, ενώ σε ένα μέρος αυτού θα υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι για κάθε ένα από τα διαμερίσματα.

Η ονομασία του συγκροτήματος κατοικιών, Dafnes, αντλεί έμπνευση από το φερώνυμο φυτό της δάφνης. Κατά την μυθολογία η νύμφη Δάφνη, κόρη του Πηνειού και της Γαίας, μεταμορφώθηκε με τη βοήθεια της μητέρας της σε δέντρο για να απαλλαγή από τον παράφορο έρωτα του Απόλλωνα.

Dafnes: Το πρώτο πολυτελές ακίνητο κατοικιών στην καρδιά της Λάρισας

Στα κύρια χαρακτηριστικά του κατασκευαζόμενου ακινήτου θα είναι τα μεγάλα ανοίγματα στην όψη του σε συνδυασμό με τα ευρύχωρα μπαλκόνια. Επιπλέον, θα είναι το πρώτο έργο που θα δημιουργηθεί στη Λάρισα και θα διαθέτει πισίνες αντίθετης ροής στην ταράτσα. Θα πρόκειται ουσιαστικά για μία πολυτελή κατασκευή όπου τα διαμερίσματα θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους με το κλειδί στο χέρι, χωρίς να απαιτείται καμία επιπρόσθετη δαπάνη, δεδομένου ότι θα χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά και εξοπλισμός σε αυτά. Η Delta Plan θα δίνει εκτός των άλλων τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να διακοσμήσουν τα σπίτια τους όπως εκείνοι επιθυμούν, διαθέτοντας διακοσμητή σε συνεργασία με τον οποίο θα γίνεται από κοινού η επιμέλεια κάθε λεπτομέρειας στους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών.

Ιδανικές για οικογένειες

Οι κατοικίες θεωρούνται ιδανικές και για οικογένειες, καθότι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από σχολεία που αντιστοιχούν στο σύνολο των εκπαιδευτικών βαθμίδων, από το νηπιαγωγείο έως και το λύκειο. Επίσης σε απόσταση μόλις 100 μέτρων υφίσταται παιδική χαρά, δύο πλατείες, γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και ο κεντρικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων της πόλης. Πολύ κοντά βρίσκονται επίσης το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας αλλά και το πολιτιστικό κέντρο “Μύλος του Παππά”, όπου κανείς μπορεί να έχει πρόσβαση με τα πόδια σε μόλις 5 λεπτά.

Λιτές δομικές γραμμές και γήινα χρώματα στο εξωτερικό

Στο σύνολό του το ακίνητο θα χαρακτηρίζεται από λιτές δομικές γραμμές και από γήινα χρώματα, που θα συντείνουν στην δημιουργία κατοικιών σύγχρονης κατασκευής. Θα κυριαρχείται από τη χρήση πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων σε όψη πετρωμάτων και γρανίτη και από ορθοκανονικά ανοίγματα με προφίλ μικρών διαστάσεων, τα οποία θα  προσδίδουν κομψή και σύγχρονη αισθητική. Το κάθε διαμέρισμα θα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με βεστιάριο, λουτρό και WC, καθιστικό τραπεζαρίας – κουζίνας αλλά και εντοιχισμένες ντουλάπες πλήρως εναρμονισμένες με τον εσωτερικό χώρο, προσφέροντας τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο σε κάθε μία από τις 17 κατοικίες. Η τιμή πώλησης των κατοικιών ανά τετραγωνικό μέτρο ξεκινάει από τα 2.650 ευρώ.

Ο όμιλος Delta Group δραστηριοποιείται εκτός των άλλων στον τομέα του real estate μέσω της εταιρείας Remax delta-klima, η οποία διατηρεί τρία γραφεία σε Λάρισα και Πιερία, με ομάδα τριανταπέντε συνεργατών άρτια εκπαιδευμέντων, την κατασκευαστική εταιρεία, Delta Plan A.E. καθώς και τη delta Klima που αναλαμβάνει την ανάπτυξη φωτοβολταϊκών συστημάτων σε μεγάλες επιχειρήσεις πανελλαδικά, ενώ έχει συστήσει και φωτοβολταϊκά πάρκα τα οποία αξιοποιεί για λογαριασμό της.

Πηγή: capital.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here