Λάρισα: Πήρε χορτοκοπτικό και καθάρισε την πλατεία

1747

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ένας 50χρονος Λαρισαίος που βλέποντας τον Δήμο να καθυστερεί, πήρε την απόφαση να κόψει

μόνος του τα χόρτα από την πλατεία Ελευθερίας στην περιοχή των Πυροβολικών. Ο λόγος για τον κ. Άλκη Δημόπουλο που εξήγησε στην «Ε» ότι το έκανε διότι δεν μπορούσε να τη βλέπει άλλο σε άσχημη κατάσταση λέγοντας «Εμείς σ’ αυτή την πλατεία μεγαλώσαμε και είμαστε συναισθηματικά δεμένοι μαζί της καθώς έχουμε χιλιάδες αναμνήσεις.

Το τελευταίο διάστημα όμως ήταν σε άθλια κατάσταση και ειδοποιήσαμε τον Δήμο. Όμως ακόμα θα περιμέναμε αν δεν αναλάμβανα δράση».
Έβγαλε το χορτοκοπτικό και ξεκίνησε και αν δεν του χαλούσε το μηχάνημα κατά τη διάρκεια της κοπής, θα συνέχιζε και σε άλλες γειτονικές πλατείες. «Τώρα θα πάω να αγοράσω καινούριο για να συνεχίσω» υπογραμμίζει.

Όμως αυτό δεν το λέει με παράπονο. Άλλο είναι το παράπονό του «Ούτε ένας δημοτικός ή διαμερισματικός σύμβουλος από καμία παράταξη δεν ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της πλατείας αυτό το διάστημα».

Ο ίδιος ωστόσο υπογραμμίζει πως είχε επικοινωνία εκ των υστέρων με τον δήμαρχο που τον ενημέρωσε για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο προσωπικό με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτή η κατάσταση.
Αν μη τι άλλο, άξιος συγχαρητηρίων…

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here