Λάρισα: Πήραν τηλέφωνο για βόμβα στην Πινακοθήκη

295

Τηλεφώνημα για βόμβα δέχθηκε η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν “φάρσα”, την ώρα παίζονταν μάλιστα παιδική παράσταση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ερεύνησαν τον χώρο αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Η δημοτική συμβούλος και αντιπροέδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα κ. Αννυ Ψάρρα δήλωσε για το συμβάν:

“Πριν λίγο ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία ο έλεγχος των χώρων της Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη παιδική παράσταση, η οποία βεβαίως ματαιώθηκε λόγω της αναγκαιότητας να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς.

Είμαι σχεδόν βέβαιη πως η ενέργεια αυτή συνδέεται ευθέως με τη δημόσια τοποθέτησή μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Είναι απογοητευτικό πάνω σε ένα εθνικό ζήτημα για το οποίο αποφασίζουν τα συντεταγμένα θεσμικά όργανα της Πολιτείας και ασχέτως της θέσης που παίρνει ο καθένας μας, να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος η ρητορική του μίσους και αντιδημοκρατικές ενέργειες.

Αυτή τη φορά «θύματα» αυτής της στάσης και συμπεριφοράς ήταν δυστυχώς παιδιά και οικογένειες που προσήλθαν στην Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα για να παρακολουθήσουν παιδική παράσταση.

Κρίμα!”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here