Λάρισα: Πέταξε από το μπαλκόνι σακούλα με 6.000 ευρώ για να …σώσει την κόρη της

96

Δίχως τέλος αποδεικνύεται η δράση θρασύτατων απατεώνων που πανικοβάλλουν ηλικιωμένους ανθρώπους και βασιζόμενοι στα μειωμένα αντανακλαστικά τους, επιτυγχάνουν τελικά να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά που ορισμένοι πολίτες διατηρούν στα σπίτια τους. Τελευταίο θύμα μια 85χρονη Λαρισαία, η οποία πέταξε από το μπαλκόνι μία σακούλα που περιείχε 6.000 ευρώ, χρήματα που ζήτησε ο “γιατρός” νοσοκομείου της Λάρισας για να χειρουργήσει την κόρη της έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Ο άγνωστος άνδρας, προσποιούμενος την ιδιότητα δημόσιου λειτουργού και δη του νοσοκομειακού ιατρού, τηλεφώνησε στις 11.30 προχθές το πρωί στην 85χρονη Λαρισαία, λέγοντας ότι η κόρης της δήθεν έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Λόγο για τον οποίο της ζήτησε χρήματα, πείθοντας τελικά την 85χρονη, η οποία έριξε από το μπαλκόνι σακούλα με 6.000 ευρώ, χρήματα που παρέλαβε συνεργός των δραστών. Η 85χρονη δυστυχώς αντιλήφθηκε αργότερα την απάτη, όταν συγγενικό της πρόσωπο τη διαβεβαίωσε ότι δεν σημειώθηκε ποτέ το υποτιθέμενο τροχαίο αυύχημα, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να αναζητούν τους δράστες.

Από τις αναρίθμητες συλλήψεις (σ.σ. και στη Θεσσαλία) αποδεικνύεται πως οι συνεργοί των απατεώνων είναι γυναίκες υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίες μεταβαίνουν συνήθως από την Αθήνα στη Λάρισα, και δρουν όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά και στη Δυτική Θεσσαλία.

Βαγγέλης Κακάρας

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here