Λάρισα: Παρουσιάστηκε το smarthink από την «Φυσικό Αέριο»

101

Παρουσιάστηκε χθες στη Λάρισα το πρωτοποριακό smarthink από την εταιρεία «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας», το πρώτο σύστημα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι.

Παρουσιάζοντας την εταιρεία και την υπηρεσία SMARTHINK η υπεύθυνη εταιρικών σχέσεων της εταιρείας κ. Ελένη Ράπτη σημείωσε: “Με αξιοπιστία, ευθύνη και υψηλή τεχνογνωσία καλύπτουμε κάθε ενεργειακή σας ανάγκη, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για το σπίτι και την επιχείρηση.”.

O Γιάννης Μητρόπουλος, γενικός διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, τόνισε: “Το μέλλον της ενέργειας είναι ψηφιακό και σήμερα το φέρνει στην Ελλάδα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας”.

Τι είναι το Smarthink
Tο Smarthink είναι το 1ο οικοσύστημα έξυπνης διαχείρισης & εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι με Τεχνητή Νοημοσύνη!

Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε σπίτι, καθώς σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις τον δικό σου συνδυασμό έξυπνων συσκευών ανάμεσα από 9 διαφορετικές κατηγορίες. Με την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, το σπίτι σου “μαθαίνει” από τις συνήθειές σου και προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες σου για μέγιστη άνεση, εξοικονόμηση και ασφάλεια.

Η υπηρεσία Smarthink απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξαρτήτως παρόχου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here