Λάρισα: Παράπονα Πολιτών

255

Επιστολή διαμαρτυρίας έφθασε στην ηλεκτρονική εφημερίδα ilarissa.gr από πολίτη:

“Θέλω να σας υποβάλλω τα έντονα παράπονα μου ως δημότης κ ως κάτοικος Λαρισαίων. Με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώθηκε σημερα στην πόλη ο αρμόδιος φορέας (αν υπάρχει βέβαια κάποιος αρμόδιος για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε) έκλεισε όλους τούς κεντρικούς δρόμους της πόλης με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μετακίνηση των τροχοφόρων στην πόλη!!! Νοικιάζω στην περιοχή του Ιπποκράτη κ το πατρικό μου βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο, απλά δεν μπορούσα να μετακινηθώ απο την μία περιοχή στην άλλη.
Αποτέλεσμα ήταν να αφήσω το αμάξι μου στον μύλο του Παπά κ να πάω με τα πόδια στο πατρικό μου αφου απο την αναμονή λόγω κίνησης αγανάκτησα.
Καμία ανακοίνωση στο site του δημου κ φυσικά καμία ενημέρωση σε αφίσα η οτιδήποτε έντυπο για ωρα και οδό κλειστή (στην προεκλογική περίοδο βάφεται κ μπαίνει αφίσα για το παραμικρό ενω τώρα πού έκλεισε όλη η πόλη δεν ηταν ανάγκη να ενημερωθεί ο κόσμος). Απι το μόνο που θα μπορούσε κάποιος να ενημερωθεί ειναι στο site της αστυνομίας που είχε την γενική ανακοίνωση με όλες τίς περιφέρειες.
Ο κύριος που το σχεδίασε ηταν 3Α (Άχρηστος – Ανικανος – Ακατάλληλος). Δεν θελω να φανταστώ σε περίπτωση Ιανού (όπως στην Καρδίτσα) η άλλης Φυσικής Καταστροφής τι έχει να γίνει….”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λάρισα: Κορναρίσματα, “γαλλικά” και νεύρα από οδηγούς (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here