Λάρισα: Εδώ οι ωραίες παρουσίες, οι βουτιές και το παιχνίδι δεν τελειώνουν ποτέ!

352

Pisina Summer Coffee Bar για απολαυστικές στιγμές μέσα στο καλοκαίρι!

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η ανάγκη για μικρές οάσεις δροσιάς, ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού αυξάνεται ολοένα και περισσότερο… Αν και εσύ θέλεις να αποφύγεις τις μεγάλες αποστάσεις και τα χιλιόμετρα για τα παράλια της Λάρισας, τότε ο ιδανικός προορισμός είναι η Pisina Summer Coffee Bar στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.

Χαλάρωσε και απόλαυσε ένα δροσερό ρόφημα στις άνετες ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα και ξέφυγε για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας σε ένα καταπράσινο περιβάλλον λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης.

Και αν δεν θέλεις να μείνεις μόνο στην ξαπλώστρα στη  Pisina Summer Coffee Bar οι βουτιές και το παιχνίδι δεν τελειώνουν ποτέ. Γήπεδα για beach volley και χώρος για ρακέτες είναι πάντα στη διάθεση σου αν θέλεις να γυμναστείς. 

Αν πάλι η γυμναστική δεν είναι το αγαπημένο σου χόμπι απόλαυσε ένα δροσερό cocktail στο μπαρ δίπλα στην πισίνα ακούγοντας ωραίες μουσικές.

Το Pisina Summer Coffee Bar λειτουργεί καθημερινά από από τις 10:00 π.μ έως τις 2:00 π.μ. ενώ οι ώρες λειτουργίας της πισίνας είναι καθημερινά από τις 11:00 έως 20:00. Στον χώρο υπάρχει και παιδική πισίνα για τους μικρούς μας φίλους. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here