Λάρισα: O ηθοποιός – βουλευτής Κλέων Γρηγοριάδης κατέθεσε στη δίκη για την Μαριάννα Κοντούλη

652

Ο γνωστός ηθοποιός – βουλευτής με το Μέρα25 Κλέων Γρηγοριάδης, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της Μαριάννας Κοντούλη, που θεωρείται νεκρή σύμφωνα με το δικαστήριο αλλά το σώμα της δεν έχει βρεθεί ποτέ.
Ο καλλιτέχνης ως συγγενής με έναν από τους κατηγορούμενους κατάθετε για αρκετή ώρα στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της εκδίκασης μιας υπόθεσης με μυστήριο και περίεργες μεταβιβάσεις ακινήτων.
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ασχολείται με την υπόθεση της δασκάλας χορού που εξαφανίστηκε με περίεργο τρόπο ενώ είχε μετακομίσει από την Αθήνα στη περιοχή της Αμαλιάπολης. Αυτό που εξετάζει είναι πως κάποια περιουσιακά στοιχεία της, φέρεται να μεταβιβάστηκαν με πλαστά έγγραφα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις εμφανιζόταν στις διαδικασίες, μια γυναίκα με το όνομά της και σε χρόνο μετά την εξαφάνισή της. Κατηγορούμενοι είναι τρία άτομα.
Ένας γιατρός που από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 7 ετών, ένας 65χρονος επιχειρηματίας που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 9 ετών αλλά και ένας 71χρονος που του είχε επιβληθεί ποινή 7 ετών. Κανένας από αυτούς όμως δεν βρέθηκε στη φυλακή καθώς το δικαστήριο είχε δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.


*Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων για τον συγγενή του, ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο που ως γιατρός νοιαζόταν πάντα για το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα για εκείνους που είχαν πολλά οικονομικά προβλήματα τους οποίους εξέταζε δωρεάν. Τόνισε πως δεν είχε ανάγκη για χρήματα καθώς είχε 40 περίπου ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.
Για την ουσία της υπόθεσης ωστόσο δεν είχε να πει πολλά αλλά υπογράμμισε πως ο συγγενής του «έπεσε θύμα της καλής του πίστης» καθώς εκείνη την εποχή πίστεψε πως η γυναίκα που συναντούσε και αγόρασε ακίνητα από εκείνη ήταν η ίδια η Μαριάννα Κοντούλη. Όπως κατάθεσε όμως ο γνωστός ηθοποιός «σήμερα πλέον δεν είναι σίγουρος για το ότι αυτήν που συνάντησε ήταν η Κοντούλη».
Η δίκη συνεχίζεται στα τέλη του Φλεβάρη.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Πηγή: Ρεπορτάζ του κάμπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here