Λάρισα: Μειώνεται το ενεργειακό αποτύπωμα του Γενικού νοσοκομείου

486

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προγραμμάτισε συνάντηση ώστε να διατυπωθούν προτάσεις και να συμφωνηθούν ενέργειες που θα ελαχιστοποιήσουν την επίπτωση της δραστηριότητας του νοσοκομείου στο περιβάλλον.
Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βλαχάκης Γρηγόρης επεσήμανε την πρόθεση και τη δέσμευση της διοίκησης στην επιλογή ενεργειών, οι οποίες μειώνουν το ενεργειακό αποτύπωμα του νοσοκομείου, ευχαριστώντας το προσωπικό για την ενεργή συμμετοχή του.
Κεντρική ομιλήτρια της συνάντησης ήταν η Υπεύθυνη Διαχείρισης Αποβλήτων του Νοσοκομείου κα. Οικονόμου Γεωργία η οποία παρουσίασε το αυτοματοποιημένο σύστημα εσωτερικής ιχνηλασιμότητας που εφαρμόζεται στη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων και τα οφέλη του, τόσο στον έλεγχο των διαδικασιών όσο και στην ορθή αξιοποίηση των πόρων (ανθρώπινου δυναμικού, εξοπλισμού κλπ).
Στην συνάντηση συμμετείχαν η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Ζήση Βασιλική, οι Τομεάρχησες Νοσηλευτικής, οι Προϊστάμενες των Νοσηλευτικών Τμημάτων και ο Προϊστάμενος των Εργαστηρίων, επιβεβαιώνοντας ότι θα συμβάλουν με την καθημερινή τους δράση, σημαντικά στη μείωση των παραγόμενων αποβλήτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here