Λάρισα: Μεγάλη διάκριση για τον Δημήτρη Μπογδάνο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

126

Ο Καθηγητής Παθολογίας και Αυτοάνοσων Νοσημάτων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Μπογδάνος, με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στη λίστα με τους πιο Διακεκριμένους Επιστήμονες.

“Δημοσιεύτηκε η λίστα με τους πιο Διακεκριμένους Επιστήμονες που με βρίσκει στο 2% των καλύτερων παγκοσμίως ανάμεσα σε φίλους από επιφανή πανεπιστήμια.
‼️Μεγάλη η χαρά, η τιμή και η ευθύνη!
🎯Που να το φανταστώ ότι το ταξίδι που ξεκίνησε αρχές Νοεμβρίου πριν από 25 χρόνια στην Οξφόρδη θα κατέληγε εδώ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ 🙏στους συνεργάτες μου στην Ελλάδα (κυρίως), την Μ. Βρετανία (King’s College Hospital και University College London) και τις ΗΠΑ (Yale School of Medicine) που χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα) και στους γονείς μου (οι θυσίες ήταν πολλές-ξέρουν εκείνοι) και τις ευχές των φίλων. Τούτη την τιμητική αναγνώριση ας μου επιτραπεί να την αφιερώσω στον υιό μου (που με λίγη προσπάθεια και πολύ δουλειά θα με ξεπεράσει).
Συγχαρητήρια σε φίλες, φίλους και συνεργάτες από τo Παν. Θεσσαλίας, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που μοιράζονται την ίδια χαρά και συγκαταλέγονται στην περίοπτη λίστα. Προχωράμε, δεν επαναπαυόμαστε…..

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Franco Folli Italy Università degli Studi di Milano Liblau Roland INSERM France Dimitrios Bogdanos Greece University of PHSSALY Thessaly Patrick Leung United States DAVIS California University of Davis Michael L Whitfield United States Dartmouth DARTMOUTH College Binfen Lu United States Phsburg University of Pittsburgh Shiv S Pillai United States TAS Harvard University"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here