Λάρισα: Με πρόσχημα υπηρεσίες μασάζ προσέφεραν κι άλλα…

568

Ολοκληρωμένες, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, υπηρεσίες …χαλάρωσης σε άνδρες φαίνεται πως παρείχε κατάστημα μασάζ στο κέντρο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία”, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας εμφανίσθηκε ως πελάτης προχθές το μεσημέρι, στο προσυμφωνημένο ραντεβού, καταβάλλοντας 50 ευρώ, από τα οποία 30 ευρώ θα αφορούσαν στις υπηρεσίες μασάζ που όντως παρείχε το Κέντρο, αλλά 20 ευρώ επιπλέον θα εισέπραττε η 26χρονη μασέρ για την ερωτική πράξη στην οποία συμφώνησε ο αστυνομικός, παραδίδοντας νωρίτερα το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Η 26χρονη μασέρ, με την οποία είχε κλείσει ραντεβού, αρχικά έκανε μασάζ στον υποτιθέμενο πελάτη και στο πλαίσιο της συμφωνίας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. αποπειράθηκε στη συνέχεια να προχωρήσει στην ερωτική πράξη.

Από την έρευνα στο κατάστημα οι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων κατέσχεσαν το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, όπως και συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.195 ευρώ, που κατά την ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται “από την εγκληματική δραστηριότητα”

Στην Αστυνομία προσήχθησαν τέσσερις εργαζόμενες στο Κέντρο, 22, 23, 26 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίες αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθερες, ενώ τους ιδιοκτήτες αναζητεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, κατηγορούμενους περί μαστροπείας.

Βαγγέλης Κακάρας

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here