Λάρισα: Μαθητές βρήκαν 280 ευρώ έξω από το σχολείο τους και τα παρέδωσαν!

381

ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Αξιέπαινοι τρεις μαθητές του 20ού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, στη συνοικία Αμπελοκήπων, οι οποίοι, πηγαίνοντας το πρωί στο σχολείο, βρήκαν πεσμένα στον δρόμο χρήματα και χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξαν να τα παραδώσουν στη Διεύθυνση του σχολείου τους.

Όλα συνέβησαν χθες το πρωί, όταν μια παρέα φίλων και μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 20ού Δημοτικού Σχολείου, λίγο πριν μπουν στο σχολείο, βρήκαν πεσμένα στο έδαφος 280 ευρώ. Αμέσως τα παρέδωσαν στη Διεύθυνση που ανέλαβε να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές. Στην πρωινή προσευχή η διευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Κυριζοπούλου και οι δάσκαλοι συνεχάρησαν δημόσια τα παιδιά και οι συμμαθητές τους τούς χειροκρότησαν. Το μεσημέρι λίγο πριν το σχόλασμα εμφανίστηκε στο σχολείο ο κάτοχος των χρημάτων που τα έψαχνε για ώρες. Εκεί ενημερώθηκε ότι τα χρήματά του τα είχαν βρει μαθητές του σχολείου. Αναζήτησε τα παιδιά για να τα ευχαριστήσει για την ευγενική και ανιδιοτελή χειρονομία τους, αλλά δυστυχώς είχαν φύγει και δεσμεύτηκε να επιστρέψει σήμερα για να τους ευχαριστήσει και προσωπικά.

Η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δήλωσε συγκινημένη από τη χειρονομία των μαθητών και συγχαίρει τα παιδιά για το ήθος και την εντιμότητά τους, το σχολείο και τις οικογένειές τους.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here