Λάρισα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση

100

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα τεθούν από το πρωί, σήμερα Παρασκευή, σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Λάρισας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, αποβλέποντας στην εξασφάλιση ομαλών συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη της Λάρισας, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, τη διευκόλυνση αυτής, την κυκλοφοριακή ευταξία καθώς και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αποφάσισε τα εξής:
Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις:
α) Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, από την 06:00′ ώρα της 28ης Οκτωβρίου 2022 έως και την 11:30′ ώρα της ιδίας, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλείου και της κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και στις κατωτέρω οδούς::

Στην Οδό Πολυκάρπου, σε όλο το μήκος της και
Στην Οδό Μητροπολίτου Μελετίου και στο τμήμα αυτής από την οδό Μανωλάκη έως την οδό Πολυκάρπου.
β) Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, λόγω της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης, από την 09:00′ ώρα της 28ης Οκτωβρίου 2022 έως και πέρας των εκδηλώσεων και στις κατωτέρω οδούς:

Στη οδό 23ης Οκτωβρίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Λ. Κατσώνη έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με την οδό Νικηταρά.
Στην οδό Κύπρου, στο τμήμα αυτής από την οδό Ταγματάρχου Βελισσαρίου έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο με τις οδούς Νικηταρά – 23ης Οκτωβρίου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Παναγούλη, στο τμήμα αυτής από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Κύπρου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Νεοφύτου, σε όλο το μήκος της.
Στην οδό Βενιζέλου, στο τμήμα αυτής από την οδό Ολύμπου έως την οδό Φιλελλήνων και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Φιλελλήνων, στο τμήμα αυτής από την οδό Βενιζέλου έως την οδό Κύπρου.
Στην οδό Παπαναστασίου, στο τμήμα αυτής από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Κύπρου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Κενταύρων σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Στην οδό Ανθίμου Γαζή, στο τμήμα αυτής από την οδό Κενταύρων (πλατεία Εβραίων) έως την οδό Κουμουνδούρου και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τα χρονικά διαστήματα αυτών, δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό.
Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από της δημοσίευσή της και ΜΟΝΟ για την28-10-2022 και τι£ παραπάνω ώρες
Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και θα τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Η εκτέλεσή της α ν α τ ί θ ε τ α ι στο Αστυνομικό Προσωπικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here