Λάρισα: Κόρες κατήγγειλαν μητέρα ότι τις κλείδωσε στην ταράτσα!

56

Ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας βρέθηκε κατηγορούμενη χθες το μεσημέρι μία 53χρονη μητέρα, αφού μια – μάλλον συνηθισμένη- φραστική αντιπαράθεση με τις κόρες της (18 και 24 ετών), από τις καθημερινές άλλωστε μεταξύ γονέων και παιδιών-, που θα μπορούσε ενδεχομένως να επιλυθεί σε ενδοοικογενειακό επίπεδο, τελικά προσέλαβε άλλες διαστάσεις.

Έτσι, η απόφαση, μάλλον της στιγμής, που έλαβε η μητέρα να κλειδώσει έστω και για λίγο τις δύο κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας, προς… συμμόρφωση επειδή της αντιμίλησαν ή επειδή δεν υπάκουσαν στην παραίνεσή της, είχε ως αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια να καταγγείλουν τη μητέρα τους στην αστυνομία και, δηλώνοντας ότι επιθυμούν την ποινική της δίωξη, η 53χρονη συνελήφθη τελικά και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Στη μάνα απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης κατακράτησης διατάχθηκε από την Εισαγγελία και η διερεύνηση πράξεων ενδοοικογενειακής βίας. Η μάνα θα κληθεί για εξηγήσεις τις επόμενες ημέρες, αφού χθες ζήτησε και πήρε αναβολή, ενώ αφέθηκε ελεύθερη.

Βαγγέλης Κακάρας

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here