Λάρισα: Κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

55

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων συγκεντρώνει τρόφιμα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω των συνεπειών του κορωνοϊού καθώς και της ενεργειακής κρίσης του τελευταίου διαστήματος ο αριθμός των οικογενειών που στηρίζεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο αυξάνεται συνεχώς.
Καλούμε λοιπόν πολίτες , φορείς και επιχειρήσεις να συνεισφέρουν με τρόφιμα όπως: ελαιόλαδο(1lt), ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια, γάλα νουνου και γενικότερα προϊόντα μακράς διαρκείας, με σκοπό να ενισχύσουμε το Χριστουγεννιάτικο πακέτο των δικαιούχων της Δομής το οποίο θα διανεμηθεί από τις 15 έως τις 20 Δεκεμβρίου.
Έτσι ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην αξιοπρεπέστερη διαβίωση των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και να τους στηρίξουμε ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.
Η συγκέντρωση των προϊόντων γίνεται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς) και στο τηλέφωνο: 2410255876
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here