Λάρισα: Ήταν …Black η Friday – “Δεν είδαν φως” οι καταστηματάρχες (ΦΩΤΟ)

136

“Δεν είδαν φως” και παρέμεινε …black η χθεσινή Παρασκευή, καθώς δεν έκαναν τον τζίρο που περίμεναν οι καταστηματάρχες της Λάρισας, παρόλο που είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε αυτή την ημέρα. Απογοητευμένοι αρκετοί ιδιοκτήτες καταστημάτων δήλωσαν στο ilarissa.gr ότι  τα δύο τελευταία χρόνια τόσο η πανδημία όσο και η οικονομική δυσχέρεια πολιτών, φέρνει συνεχείς μειώσεις στα έσοδά των ταμείων τους.

Η κίνηση ήταν περιορισμένη σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές όπου βλέπαμε μέχρι και ουρές. Το πρωί, με τροχοπέδη και τον καιρό καθώς έβρεχε, η κίνηση ήταν περιορισμένη, ενώ τις απογευματινές ώρες παρόλο που αρκετός κόσμος βγήκε βόλτα δεν ψώνισαν όλοι, ενώ πολλοί προτίμησαν να πάνε απλά για καφέ. Οι καταστηματάρχες θεωρούν ότι ένας λόγος που ήταν μειωμένη η κίνηση φέτος ήταν και ο έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Οι καταναλωτές βγήκαν στην αγορά με το μεγαλύτερο πσοσοστό αυτών να ψωνίζει από αλυσίδες πολυκαταστημάτων, ενώ μεγάλη ζήτηση και ουρές παρατηρήθηκαν το απόγευμα μόνο σε μαγαζιά με γυναικεία είδη όπως σε καταστήματα καλλυντικών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here