Λάρισα – Ιράν ένα …όνειρο δρόμος – Ζευγάρι ξεκίνησε για την Περσία οδικώς!.. (ΦΩΤΟ)

73

Πώς να πιστέψει κανείς εύκολα πως ένα ζευγάρι από τη Λάρισα ξεκίνησε για την Περσία οδικώς… Ακατόρθωτο; Σίγουρα ονειρεμένο! Όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr Η Ρούλα Σιλιντζή και ο Αδριανός Λέκκας όχι μόνο τα κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, λίγο πριν την έλευση του ιού, αλλά μας παρουσιάζουν ένα πραγματικό οδοιπορικό στο σημερινό Ιράν. Ένα ταξίδι σε δύο μέρη στην ίδια την ιστορία. Των Ελλήνων, των Περσών, των Ρωμαίων, των Μογγόλων, των Αράβων και πολλών άλλων πολιτισμών που αναπτύχθηκαν στα οροπέδια μιας αχανούς χώρας, γεμάτης μυστικά.

Όταν ξεκινήσαμε το οδικό μας ταξίδι στην Περσία, είχαμε ορισμένες ανησυχίες. Η πρώτη ήταν η μεγάλη διαδρομή με το αυτοκίνητο καλοκαιριάτικα με υψηλές θερμοκρασίες. Η δεύτερη, το άγνωστο της Περσίας. Η τρίτη, πως θα τα βγάλουμε πέρα με τη γλώσσα, δεδομένου ότι -απ’ ότι είχαμε δει στο internet οι Πέρσες δεν μιλούν ξένες γλώσσες γενικά.

Και οι τρεις ανησυχίες μας , αποδείχθηκαν αβάσιμες και το ταξίδι μας αυτό ήταν το πιο εύκολο απ’ όσα είχαμε κάνει μέχρι σήμερα. Η Περσία είναι ένας δύσκολος προορισμός. Δύσκολος από την άποψη του τι να αντιμετωπίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο carnetdevoyage.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here