Λάρισα: Εικόνες ντροπής στον Σταθμό Τρένων – Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ “ζητά συγγνώμη…”

350

Λίγες ημέρες πριν, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Λάρισας να έχει μετατραπεί σε… χωματερή. Εικόνες ντροπής τις οποίες ανάρτησε στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γεωργάκης .

Για το θέμα αυτό, ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σύμφωνα με την οποία «ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για τη θλιβερή κατάσταση στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης».

“Η εταιρεία, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει την ευθύνη συντήρησης καθαριότητας των σταθμών, αλλά γίνονται παρεμβάσεις προς τον διαχειριστή της υποδομής, ΟΣΕ, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.”

Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση για το θέμα είχε εκδόσει και ο Δήμος Λαρισαίων:

“Η καθαριότητα των χώρων του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Λάρισας και μπροστά απ’ αυτόν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των υπηρεσιών του ΟΣΕ.

Όπως πληροφορούμαστε βρίσκονται σε εξέλιξη κινητοποιήσεις των εργαζομένων που ασχολούνται σε ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει την καθαριότητα των χώρων του Σιδηροδρομικού Σταθμού, τόσο εντός όσο και μπροστά από την είσοδό του.

Μάλιστα τις δυο προηγούμενες ημέρες οδοκαθαριστές του Δήμου Λαρισαίων που βρέθηκαν για καθαριότητα σε χώρους έξω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό παρεμποδίστηκαν να κάνουν την δουλειά τους, από εργαζόμενους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός της Λάρισας, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, δεν τιμά κανένα. Καλούμε τους αρμοδίους του ΟΣΕ να επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα και να αλλάξουν την εικόνα που παρουσιάζει ο Σιδηροδρομικός Σταθμός. Ο Δήμος Λαρισαίων και η Υπηρεσία Καθαριότητας είναι έτοιμη να συνδράμει εάν και όταν της ζητηθεί.”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here