Λάρισα: Η καταδίωξη που θα κοστίσει σε 24χρονο τουλάχιστον 15.000 ευρώ

137

Πρόστιμα το συνολικό ύψος των οποίων αναμένεται να ξεπεράσει τις 15.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει 24χρονος Λαρισαίος οδηγός έπειτα από καταδίωξη περιπολικού της Άμεσης Δράσης Λάρισας.

Ο 24χρονος – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – βρέθηκε να οδηγεί IX που είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο και ενώ ανέμε­νε σε φωτεινό σηματοδότη στη συμβολή των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και Bόλου, αντιλαμβανόμενος το περιπολικό έθεσε το αυτοκίνητό του εσπευσμένα σε κίνηση. Μάλιστα, σύμ­φωνα με μαρτυρία, ρίχνοντας στο οδόστρωμα δυο οδηγούς μοτοσικλετών που είχαν σταθμεύσει μπροστά του, επίσης αναμένοντας τον φωτεινό σηματοδότη να τους επιτρέψει την κίνηση.

Η κίνηση του 24χρονου, προκάλεσε την αντίδραση των αστυνομικών που είδαν μπροστά τους έναν οδηγό IX να προσπα­θεί, για λόγους που εκείνος γνωρίζει, να διαφύγει και ξεκινούν έτσι την καταδίωξη ενός IX που δεν έφερε πινακίδες κυκλο­φορίας.

Η αλήθεια είναι πως το περιπολικό της Άμεσης Δράσης όντως είχε ενεργοποιήσει ηχητική και φωτεινή σήμανση καταφθάνοντας στη διασταύρωση της Ηρ. Πολυ­τέχνου με τη Βόλου, όχι για τον 24χρονο, αλλά καταδιώκοντας μοτοσικλετιστή ο oποίος εκμεταλλευόμενος την κίνηση κατάφερε να διαφύγει.

Ο οδηγός του IX, με την απόφασή του προκάλεσε ουσιαστικά την αντίδραση των αστυνομικών, για να εγκλωβιστεί τε­λικά στην οδό Πλούτωνος στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου και μετά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας να του βεβαιωθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, τα οποία με έναν πρόχει­ρο υπολογισμό αναμένεται να ξεπεράσουν τις 15.000 ευρώ!

Βαγγέλης Κακάρας

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here