Λάρισα: Η αγνοούμενη ηλικιωμένη άντεξε σε συνθήκες παγετού

334

Μετά από δεκατέσσερις – και πλέον – ώρες αγωνίας και ερευνών βρέθηκε χθες, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, 84χρονη, η οποία είχε φύγει το περασμένο βράδυ από το σπίτι, όπου διαμένει στην Αγιά κι αναζητούνταν από τους οικείους της, αφού τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είναι τέτοια που την έκαναν να χάσει τον προσανατολισμό της και να μην μπορεί να επιστρέψει σ’ αυτό.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κατάγεται από τον Βυθό του Δήμου Βοΐου Κοζάνης και ζει με την οικογένεια του γιου της στην Αγιά, πέρασε υπό συνθήκες παγετού όλη τη νύχτα έξω κι ενώ την έψαχναν συγγενείς, γνωστοί και σύσσωμο το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ενισχυμένο με άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στο Α.Τ. Αγιάς στις 10 το βράδυ της Τετάρτης και η γυναίκα βρέθηκε από τον γιο της σώα, αλλά σοκαρισμένη, λίγο πριν τις 12 χθες το μεσημέρι, πολύ μακριά από την οικία της, πέριξ του ενοριακού Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο βορειοανατολικό άκρο της Αγιάς, λίγο πριν την έξοδο για Μελιβοία.

Με στοιχεία από το Εθνικό Αστεροσκοπείο και τον Μετεωρολογικό Σταθμό Αγιάς, αξίζει να σημειωθεί πως η 84χρονη – με ελαφρύ ντύσιμο – πέρασε τις δέκα από τις δεκατέσσερις ώρες της εξαφάνισής της σε θερμοκρασίες από μείον 4,4 βαθμούς Κελσίου ως μηδέν και τις υπόλοιπες ως +2 βαθμούς Κελσίου.

Του Νίκου Γουργιώτη

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here