Λάρισα: “Γίνε και εσύ Santa αυτή τη χρονιά!” Ο Λάκης Λαζόπουλος στηρίζει το Santa Run Larissa

154

Ο Λαρισαίος Λάκης Λάζόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια που γίνεται φέτος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας το Santa Run Nation, με σκοπό την αγορά εξοπλισμού χημειοθεραπειών για τα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης.

Όραμά είναι αυτή η γιορτή να ενώσει όλη την πόλη, να αγαπηθεί, να φέρει θαύματα και χαμόγελα, να γεμίσει αισιοδοξία και ζωντάνια και να γίνεται κάθε χρόνο σήμα κατατεθέν της πόλης. Ας γίνουμε όλοι Santa αυτή τη χρονιά! Όσοι συμμετέχουν στον περίπατο θα είναι ντυμένοι Αϊ Βασίληδες.
Ο περίπατος θα γίνει στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής Λάρισας καθώς επίσης και της ομάδας κρουστών Caracatu.
Η πομπή θα καταλήγει στην κεντρική πλατεία, όπου ξεκινά το Santa party με Dj και μουσική! Μετα το party συνεχίζεται στα αγαπημένα hot spot μπαράκια της πόλης καθώς όλοι οι Αϊ βασίληδες, έχουν ένα δωρεάν κέρασμα που θα λαμβάνουν μαζί με τη στολή τους! Ας γίνει όλη η πόλη ένα πάρτυ για καλό σκοπό! Ας βοηθήσουμε όλοι να καθιερωθεί το Santa Run Nation Larissa ως ένα σύμβολο αγάπης και η αγαπημένη μας πόλη πόλος έλξης όλης της Θεσσαλίας στην πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου. Μπορείτε να προμηθευτείτε τις στολές σας, απο το βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος και τα οπτικά Παπαϊωάννου στις αρχές Δεκεμβρίου. Κόστος στολής 15€.
Υπάρχουν και παιδικές στολές, οπότε μη διστάσετε να συμμετέχετε μαζί με τα παιδιά σας!
Μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης για οποιαδήποτε διευκρίνιση, στο Facebook Santa Run Larissa, στο Instagram SantarunLarissa αλλά και μέσω της ιστοσελίδας www.santarunlarissa.gr, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες.

Χορηγός επικοινωνίας 95.7 Larissa Radio Deejay

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here