Λάρισα: Φόλες μέχρι και σε προαύλιο εκκλησίας

302

Δεν έχει τέλος το θράσος των ασυνείδητων που επιμένουν να σπέρνουν το θάνατο ρίχνοντας φόλες στο κέντρο και τις συνοικίες της Λάρισας, ενώ κάποιοι ξεπερνώντας τον εαυτό τους επέλεξαν να επιδοθούν στο θανατηφόρο «παιχνίδι» τους ακόμη και στον αύλειο χώρο ιερού ναού της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες νέο κύμα επιθέσεων σε αδέσποτα με τη χρήση φόλας βρίσκεται σε εξέλιξη στη συνοικία του Ιπποκράτη, ενώ οι ασυνείδητοι δράστες δεν δίστασαν να σπείρουν το θάνατο στην αυλή του ιερού ναού του Αγ. Χαραλάμπους, σκορπώντας φόλες δίπλα στο μικρό παρεκκλήσι που βρίσκεται επί της Γρ. Λαμπράκη και σε χώρο που κινούνται καθημερινά δεκάδες πιστοί αλλά και μικρά παιδιά.

Το «θεάρεστο» έργο τους είχε ως αποτέλεσμα τη θανάτωση τριών τουλάχιστον γατών μέσα σε λίγα 24ωρα (φωτο), ενώ φιλόζωοι της περιοχής επισημαίνουν τον κίνδυνο για ανθρώπους, αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζωάκια απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της αποτρόπαιης πράξης.

Πηγή: paidis.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here