Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

68

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών η Αθανασία Γκόντα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10.00π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ροδιάς Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η Ταρσή Βισβίκη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μελισσοχωρίου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η Αναστασία Κουκουμπλιάκου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Σπυρίδων Μανωλόπουλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 19.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μύρων.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ιωάννης Τζιαμαλής. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 19.00μ.μ. το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κυψελοχωρίου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Ιουλία Κώτση. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10.00π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Χρήστος Στογιάννης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Χρυσόστομος Τάκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Βερδικούσιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here