Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

2107

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Γεώργιος Ψάρρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου, στο Αχίλλειο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Παρασκευή Τζιμοπούλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ζάππειο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Νικόλαος Μπαμνάρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου, στην Αγία Σοφία Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Αναστάσιος Γαργάλας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Καλαμάκι.

“Έφυγε” από τη ζωή η Βάννα Μπλατσή – Τσάτσου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.30 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή η Άννα Ραχωβίτου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Ευαγγελία Ευθυμίου-Πασπαλιάρη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Βασίλειος Λίταινας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Καλοχώρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ