Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

1800

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Σπύρος Κανέλλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Γεώργιος Αναστασίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Νικόλαος Μουλάς. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Γρηγόριος Καδόγλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στη Μάνδρα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η Αθανασία Καλαθά. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Πλατύκαμπο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Απόστολος Βασδαβάνος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Ευαγγελία Μιχαηλίδου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Άνω Χαλκιάδες Φαρσάλων.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών Ιωάννης Κεφαλάς. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Νίκαια.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών η Χριστίνα Πετροπούλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών η Κυριακούλα Γιώτα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ