Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

310

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Νικόλαος Τσιόγιας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Μεσοχώρι Ελασσόνας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Ιωάννης Γκουγκουγιάννης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10:00π.μ. στον Ιερό Ναό Γενεθλίων της Θεοτόκου, Ελευθέριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών η Μαρία Παπαϊωάννου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10:30π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου, Γόννοι.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Σωτήριος Νταναβάρας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12:00μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Συκούριο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Βασιλική Μακρή. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 18.00μ.μ.  στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, Πουρνάρι.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο Ιωάννης Νάχαμος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 18.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στον Λοφίσκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here