Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

2748

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο τραγουδιστής Χρήστος Κουλιούμπας (Δαληνός). Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Τύρναβο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η Πολυξένη Κατσάρου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη.

“Έφυγε” από τη ζωή ο Βασίλειος Γαλλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Αθανάσιος Τριανταφύλλου. Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Κυριακή στις 12 μ. στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή  σε ηλικία 86 ετών η Κωνσταντίνα Νεντούδη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Ελένη Θεοδωροπούλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Μέλισσα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Αθανάσιος Γεωργαντζιάς. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Τερψιθέα Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ