Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

306

“Έφυγε” από τη ζωή ο Ηλίας Μπουρίτας σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Άννα Χουρλια. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου στο Αχίλλειο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Αχιλλέας Μπουλασίκης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Επίτιμος Γυμνασιάρχης Θωμάς Μπούμπας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Στέργιος Λιόγκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Συκούριο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Γεώργιος Ακριβούλης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 3.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Ανάβρα Αγιάς.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών η Βασιλική Σουλτούκη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Φαλάνη Λάρισας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here