Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

52

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Δημήτριος Ρουκάς. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Γεώργιος Εγγλέζος.Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Αχιλλέας Λυμτσιούλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χάλκης Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Βιργινία Κρίκα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Βασίλειος Στράτος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, Παναγία, Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Κωνσταντίνος Ματούλας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή η Θεολογία Οικονόμου σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here