Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

71

“Έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτριος Δημόπουλος σε ηλικία 60 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή ο Γεώργιος Παρούτογλου σε ηλικία 65 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή ο Φώτιος Γαρόφλος σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.00 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αγιάς.

“Έφυγε” από τη ζωή ο Γεώργιος Γκρίγκας σε ηλικία 76 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πυργετό.

“Έφυγε” από τη ζωή η Βιργινία Τσακμάκη σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στην Όσσα.

“Έφυγε” από τη ζωή η Μαρίνα Παναγούλη σε ηλικία 89 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12:00 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή η Σταμούλω (Λίτσα) Σιμογιάνη σε ηλικία 95 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here