Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

64

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο Γιώργος Σουλούκος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14:30 στον Ιερό Ναό του Νέου Κοιμητηρίου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Στέφανος Τσιαπραζήης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η Αικατερίνη Πράντζου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Μαρίνα Καλαϊτζόγλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Μαρία Κουπατσιάρη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στον Τύρναβο

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Ανδρέας Σιώκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.30  στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μελισσοχωρίου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο Αλέξανδρος Οικονόμου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελώνα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών η Αριάδνη Γαργάλα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ροδιά Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή η Φανή Γρίβα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here