Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

97

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Αριστείδης Κουτσιμπέλας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Γαλήνης Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Ευάγγελος Γιατράκης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή  σε ηλικία 84 ετών ο Μηνάς Ευθυμιάδης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ομορφοχώρι Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Γεώργιος (Γούλης) Ν. Μεζίλης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Ευθυμία Αρσενίου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Βάιος Θ. Μαλαχτάρης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων στην Αγιά.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Ευρυπίδης Μήσιος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών η Βάια Καραΐσκου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ευαγγελισμό Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here