Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

124

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο Περικλής Σδραβόπουλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, Παναγία, Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών η Αικατερίνη Στάμκου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15:00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Κωνσταντίνος Μάντης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Γεννέσεως της Θεοτόκου, στην Κοιλάδα Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η Αναστασία Κωστούλη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Γεώργιος Καραπετσάνης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Κίμων Γραμμουστιάνος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Αντώνης Σαρακατσιάνος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Γεώργιος Φούντας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Στέλιος Γκαγκανιάρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Τυρνάβου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here