Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

63

“Έφυγε” από τη ζωή ο ο Νίκος Σαφιγιάννης σε ηλικία 62 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 2 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή η Άννα Μπάντρα σε ηλικία 78 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στη Νίκαια Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τσότσης σε ηλικία 79 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή η Ευαγγελία Τόλια σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 2.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνα, στο Ελευθέριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή η Μαρία Σκαπέρδα σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σήμερα η Ευφροσύνη Χαραλαμπίδου σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή η Σταυρούλα (Βούλα) Μαλάκου σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here