Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

92

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η Ολυμπία Μπακιρτζή. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Κωσταντίνος Παναγιώτου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η Δήμητρα Γκίζα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11:00π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγροκηπίου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Ιωάννης Τσανάκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αναγέννησης.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Αθηνά Ταβλαρλιδου Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα  και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Γιάννουλη Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Λευκή Κερκυρα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 3.30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων στην Αγιά.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο Σάββας Κωνσταντινίδης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο Ανδρέας Μπρέζας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Τύρναβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here