Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

86

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Δημήτριος Χρυσαφούδης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Φαλάνης.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Γεώργιος Ντέγκας Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 3:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Χρήστος Νίτσας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Παναγιώτης Δαλάκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η Ανδρονίκη Ξηντάρα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Π.Ε.Ο.) Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η Ιωάννα Δαλάκα. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών ο Αθανάσιος Φούντας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here