Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

80

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Πέτρος Τσιντέρης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12:00 μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Βασιλική Οντου – Τσακνάκη. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας, Ροδιά Τυρνάβου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η Όλγα Αναγνωστοπούλου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο συνταξιούχος κτηνίατρος Δημήτριος Σταθόπουλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Κωνσταντίνος Τσούτσος, συνταξιούχος δάσκαλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Θεού Σοφίας Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών η Ελένη Μότσια. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Μαρία Καρακάση. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, Σπηλιά Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here