Λάρισα: “Έφυγαν” από τη ζωή

96

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Παύλος Γκλέτος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Κάτω Σωτηρίτσα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Ιωάννης Καφφές.  Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 3 μ.μ., στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Πάνος Τάγκας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 3.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίων Αγιάς.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Ανθαίος Ραπτόπουλος. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Βασίλης Μήτρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 3.30 μ.μ.  στον Ιερό Ναό του Αγίου Συπρίδωνα, στα Μύρα.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, η Ευθυμία Γιαννακού. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Γερακαρίου.

“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών η Γεωργία Τολίκ. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 1.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στη Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here